Omkring Nyestreger.dk

Målsætning:

At være stedet hvor man finder de bedste gratis plakater online, i den højeste mulige opløsning, til fri afbenyttelse.

At jævnligt udvide sortimentet med nye plakater for, at give besøgende en kontinuerlig af flotte plakater og anden kunstmærk.

At være et medie hvor folk kan dele ud af deres kreative gaver, og selv uploade gratis billeder til andre folk i lignende situationer.

 

Ideen:

Rigtig mange danskere forsøger at følge moden, hvilket jævnligt betyder at skifte ud i indretningen. At anskaffe sig nye plakater er ofte en af de måder, hvorpå dette sker på en nem og hurtig måde – som dog i længden kan være dyr. I denne situationer mangler folk gratis plakater!

Rigtig mange danskere kan godt lide ideen omkring, at have en fotovæg med en række forskellige plakater (o.lign.), som tilsammen skaber en flot indretning. I denne situation mangler folk altid den ene ekstra plakat, for at gennemføre målet.

 

Hvem står bagved:

Folk som i mange år, har brugt alt for mange penge på plakater (o.lign.), og synes det var på tide at nedsætte budgettet. Ligeså et par kreative sjæle, som synes det selv er sjovt at forsøge sig med at lave plakater til sig selv og andre.